Tudom hogy ez nyári kaja de egy apró fogással nyárivá varázsolhatjuk.Megpucolunk majd felkockázunk egy fej hagymát amit kevés olajon megpirítunk. Ez után mehet rá 3 evő kanál cukor. Ha a cukrot le karamellizáltuk mehet rá egy kevés zeller szár vagy egy kisebb fej zeller 4-be vágva.Ha ez is megvan mehetnek rá a fűszerek:só,bors,vegeta, fokhagyma vagy fokhagyma granulátum.Ha ez is megvan mehet rá a sűrített paradicsom. Amíg ez rottyan egyet kikeverjük és betöltjük a paprikákat.A töltelékhez egy fél kiló gramm hús elegendő.Ezt a húst fűszerezzük:só,bors,vegeta,fokhagyma granulátum.Egy egész tojás feltörve valamint 3 marék rizs vagy egy zacskó gyors rizs is bele mehet a húsba majd jól össze keverjük ez után paprikákba töltjük a maradékot meg kigombócozzuk. Ez a mennyiség 10-15 paprikához elegendő.De ha nincs ennyi paprikánk 3 darab egészben a szószba főzve kellő ízt ad.Ha betőltöttük a paprikákat mehetnek bele a szószba óvatosan és fel öntjük vizzel hogy ellepje ez után készre főzzük .Ha kész kiszedjük a töltött paprikákat vagy a gombócokat,a paprikát,a zellert vagy zeller szárat és 3 evő kanál kukorica keményítővel meg egy pici vizzel besűrítjük.Főtt kocka krumplival tálaljuk.Jó étvágyat.